Домот е сместен под падините на Водно на само 3км од центарот на Скопје во населбата Припор, со прекрасен поглед на градот. Секоја соба е опремена со тоалет и телевизор а интернетот е достапен во целиот објект. Во склоп на домот има двор каде може да се разладите во топлите летни денови бидејки температурата е најмалку 4 степени пониска во споредба со центарот на градот.