За нас

Веќе 13 години тимот на Лабос неуморно работи да ги задоволи потребите на своите штитеници. Со професионалниот пристап и задоволните клиенти Лабос прерарасна во бренд кој што не прави конкурентни на пазарот веќе 13 години. Искуството ни покажа дека во Македонија навистина има потреба од установи како нашата, каде што старите лица ќе се чувствуваат прифатени, сигурни и згрижени. Како плод на нашата долгогодишна работа се роди идејата да направиме поголем објект на уште подобра локација направен по сите европски стандарди.
Домот е сместен под падините на Водно на само 3км од центарот на Скопје во населбата Припор, со прекрасен поглед на градот. Секоја соба е опремена со тоалет и телевизор а интернетот е достапен во целиот објект. Во склоп на домот има двор каде може да се разладите во топлите летни денови бидејки температурата е најмалку 4С пониска за разлика од центарот на градот.
Грижата за стари и изнемоштени лица е пред се хумана работа, затоа ние се трудиме нашиот дом за стари сите сместени да го чувствуваат како свој дом. За се да биде во најдобар ред се грижи обучен персонал кој е на располагање 24 часа.
Оброците и меѓуоброците се нутриционистички одредени.
Масажа од физиотерапевти и прошетки со надзор на стручни лица се исто така вклучени.
Своите блиски можете да ги посетите секој ден. Домот се наоѓа на 2 минути од автобуска постојка.