Контакт

Домот за стари лица Лабос се наоѓа на ул. Христо Татарчев бр.242в во населбата Припор во општина Кисела Вода.

Лица за контакт:

– Сузана Мајнова
070 66 59 72

– Бобан Мајнов
078 40 44 98 , 070 45 00 58